Categorieën

Categorieën

Verzending en retourneren

Wat zijn de verzendkosten in Nederland en België?

GRATIS VERZENDING bij een order hoger dan € 100,00 excl. btw
Bij een bestelling van € 100,00 excl. btw of lager komen € 4,99 excl. btw verzendkosten.
Voor leveringen naar andere landen gelieve contact op te nemen per e-mail:  info@schroevencentrale.nl

Hoe werkt de levering en verzending?

In principe worden alle bestellingen met DHL verzonden. Na ontvangst van de betaling krijgt u een e-mail met daarin een Track-and-Trace code waarmee u kunt zien wanneer u uw bestelling kan verwachten.
Wanneer de bestelling te groot is om met DHL te versturen, zal deze verstuurd worden door een andere transporteur. De transporteur levert normaal gesproken de volgende dag.

Hoe kan ik producten retourneren?

Voordat u een bestelling of een gedeelte hiervan retourneert aan schroevencentrale.nl, verzoeken wij u altijd eerst contact op te nemen via info@schroevencentrale.nl

Samen met u stemmen wij dan de afhandeling van uw reclamatie af. Zorg er in ieder geval voor, dat u altijd een kopie van de originele factuur meestuurt en dat u het pakket voldoende frankeert. Ongefrankeerde pakketten nemen wij niet in ontvangst. Aan particulieren is het toegestaan hun bestelling, binnen 7 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden terug sturen naar ons. Laat ons wel altijd weten dat u de bestelling terugstuurt! Nadat alle artikelen in originele staat en onbeschadigd zijn ontvangen, zullen wij het factuurbedrag binnen 10 dagen aan u terugstorten.

Is uw bestelling onjuist, niet compleet geleverd of is er iets beschadigd? Wij verzoeken u dit binnen 48 uur per mail (info@schroevencentrale.nl) aan ons te melden. De bestelling, of een gedeelte hiervan, moet dan binnen 7 dagen aan ons zijn teruggestuurd, nadat u uw melding gedaan hebt.


iDeal Mister Cash DHL SSL Certified